TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vilse vid Arlanda?

Blev ett distanspass på mtb idag, nästan 4 timmar utan påfyllning av energi fyllde bara på med vätska och det funkade bra idag. Kände väl mig visserligen seg i kroppen imorse när jag rullade iväg, men inga större energidippar – tempot var ju så pass lågt. Samt det fanns en del kraft i kroppen att köra en liten pulshöjare efter ungefär 3 timmar och trycka på lite i en uppförsbacke.

Som rubriken antyder så vart det lite felkörningar idag, lite fumlande att hitta nya vägar att köra. Gick ju bra till slut, trots ett par ställen där man fick vända. Underlaget idag var en del asfalt, en del grus och någon enklare stig.

Krispigt i luften med ett par minusgrader, vilket gör att det börjar bli halt på sina ställen. Gick ju att köra utan dubbar idag men är nog dags att kränga på dubbdäcken, börjar finnas en del isfläckar här och där.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.