TKH

Bloggen om min träning

Träning

Avslutada viloveckan med distanspass

Det var den viloveckan det, 3 dagar vila och 4 dagar med träning – dock endast 5 ½ timme träning totalt under veckan.

Vaknade kvart i sju imorse och hörde hur det regnade utanför , tänkte att jag ligger kvar ett tag kanske till och med skippa cykling idag… Men regnet avtog och gick upp vid halv åtta för att äta frukost. Fortfarande inte helt motiverad på att gå ut och cykla men regnet hade slutat iaf.

Kom iväg iaf höll dock på att missa tiden för första uppsamlingen, så fick jaga ikapp i uppförsbacke. Till andra uppsamlingen vid Rosersberg slott var vi i god tid och kunde cirkla lite lugnt i slottsparken i väntan på de andra.

Till slut vart vi 8 stycken som trampade genom slottsparken med Sigtuna i siktet. Färden dit blev lite uppdelad några tog lite mer stigar medan vi andra körde asfalt och grusväg.

Kändes som jag fick slita lite mer än vanligt idag, inte den bästa dagen idag, pulsen gick upp vid små ansträngningar kändes det som. En tung dag bara… Kanske vilat för mycket 😉

Tillbaka vid Steninge så möte vi några andra från SMACK, rullade själv mot Märsta i lugn takt sedan medan de andra fortsatte mot Väsby.

45 km och 2h 45min senare var det dags att avsluta passet, nu blir det vila vad som återstår av veckan 😉
Imorgon är det dags att dra igång en ny träningsvecka och en ny period i planen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.