TKH

Bloggen om min träning

Träning

Inte helt enligt plan…

Träningen denna vecka har inte börjat helt enligt plan, fick visserligen till ett helt ok pass på måndag men sen dess…

Inte mer med det än att lyssna på kroppen och anpassa planen efter det och än är ju inte veckan körd… 4 dagar kvar att träna på.

Problemet hittills har varit att skidåkningen från söndags sitter i fortfarande – Adductor muskluraturen som känns och gör rörligheten begränsad. Gör det svårt att kliva på och av cykeln, skulle typ behöva en pall för att inte lyfta benen så mycket 😉

Blev bara ett kort och väldigt lugnt pass idag på 30 minuter – förhoppningsvis hjälper den lite i återhämtningen. Kändes dock inte så under passet men hoppas kunna köra ordentligt igen från och med imorgon.

Har lite funderingar på att göra en liten justeringen i min träningsplan, funderar på att utöka base 3 perioden (den perioden jag befinner mig i just nu) med en vecka och kappa bort en vecka i första peak perioden. Detta för att bygga på lite extra i grund-träningen. Får se lite hur denna vecka artar sig helt enkelt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.