TKH

Bloggen om min träning

Träning

14 mil på en ostfralla

Några höll på att missa rundan redan i Märsta, det är tuffa bud här – träningarna börjar på minuten 09.00, alla hann med dock 🙂 Lite halvt in sladdande när vi höll på att rulla iväg.

Det blev ett starkt gäng som lämnade Märsta med sikte på Fjällnora och en runda på 10-mil och runt 30… Ehh, riktigt så blev det inte.

Flöt på bra och riktigt bra fungerande klunga fram till Fjällnora-korsningen gjorde att vi var där snabbt, en bra stund innan de öppnade kl 11. Så efter en kort diskussion beslöt vi oss för att köra raka vägen till Uppsala och ta en fika på konditori Fågelsången. Det var ju nästan samma väg som den planerade hemvägen, bara marginellt längre, någon kilometer.

Fika på Fågelsången och hemvägen kom på tal och planen ändrades igen gällande hemvägen, en liten extra skarv skulle ju inte skada i sådant fint väder som vi hade. Hur lång skarven skulle bli, nja det hade ingen riktig koll på =) Men vad gör det när det är fint väder
 

En ostfralla, cola och påfyllning av vatten så var det dags att rulla vidare. Borta vid Dalby var det stundtals racing-fart, starkt gäng som sagt.

Ett kort stopp vid Örsundsbro innan det var dags att vända upp mot vinden och smått kuperade vägar hemåt. 14 mil och snitt på runt 32km/h blev dagens runda med facit i hand, några från Väsby fick ett par mil extra i benen. Bra kört och kämpat av alla inblandade! Fler såna här dagar och rundor!

Förutom frukost blev dagens energiintag under rundan 2 stora flaskor med saft, 1 stor flaska med vatten, en cola och en ostfralla.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.