TKH

Bloggen om min träning

Träning

Arlanda Test Track

På fredag är det tävling ute på Arlanda Test Track, jag ställer upp – dock som funktionär 🙂

Men idag har jag varit där ute och cyklat ett par varv på banan, det blev lite återhämtningscykling i lugnt tempo till en början. Sen skulle det visst köras ett litet lopp som vanligt, lite blött väder (uppehåll medan vi körde) så vi nöjde oss med att köra 4 varv på loppet.

Kan väl säga att mina ben inte var helt pigga efter de två senaste dagars cykling. Så hängde ju med täten, ute på första varvet vid målrakan tryckte jag på lite för att testa om man kunde dra ifrån men hade ju inte kraften att trycka på speciellt länge så var bara att ta det lugnt och se till att man hängde med. Var väl rätt avvaktande men var uppe och drog lite då och då.

Sista varvet kommer jag ut först på målrakan och tar det väldigt avvaktande och lugnt i det lilla motlutet och motvinden. Tänker att ska jag ens försöka spurta idag får det bli väldigt kort. Väntade lite för länge och blev om körd av de tre andra som var med i den lilla gruppen. Hade ingen kraft att svara på spurten, det explosiva fanns inte riktigt idag.

Förutom att benen var trötta så var känslan bra och även om väglaget var blött var det ändå rätt behagligt att cykla, var ju inte så kallt i luften.

 
Lång och jobbig målraka idag

 
Återhämtningscykling till att börja. Riktigt nöjd med Castelli-kläderna, knepigt med storlekarna dock..

 
Kurvigt…

 
En lite skjuts nedåt 🙂

 
Å så tar vi och svänger tillbaka mot målrakan

 
En sista liten sväng och sen målrakan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.