TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett pass som tog hårt…

Jisses länge sen man kände sig så slut mot slutet av passet som idag… Ändå var inte ansträningsnivån jätte hög, var ju i och för sig ett ta sedan man körde lite längre pass och kanske var det kylan som tog knäck på en delvis också.

Var ju inte direkt inspirerande väder att träna utomhus idag när man vaknade så det tog ett tag innan jag lyckades övertala mig själv att ta mig i kragen och köra ett distanspass ute.

Grått väder, nollgradigt och blöta vägar – inte direkt något man längtar till men välbehövligt med distanspass. På med kläder, mössa, dubbla handskar och vinterskor och sen bara trampa iväg.

Kändes väl hyggligt tungt idag redan från början även om tempot var måttligt, kanske lite förkylning i kroppen? Eller avsaknaden av distanspass kanske?

Den mentala styrkan fick jobba hårt för att inte cykeln skulle styra hemåt i förtid. Första två timmarna gick rätt ok värme mässigt men sedan började kylan krypa sig in på en och benen och händerna började bli lite nedkylda. Att det regnade en skur 1 h och 45 min in i passet gjorde ju inte saken bättre, där fick det mentala jobba lite extra hårt för att inte ta kortaste vägen hem.

Vid 2 h 45 min fick jag till och med gräva fram en liten müsli-bar som jag hade med som reserv, tills dess hade jag bara druckit vatten under passet. Borde nog knaprat i mig den långt innan redan.

Hemma efter 3 timmar och kände mig rätt sliten, egentligen kanske inte utav det fysiska, men en kombination av kyla och fysisk aktivitet. Hur som helst nöjd och ett välbehövligt distanspass.

Hela passet finns här: http://tpks.ws/knMk

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.