TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vänder väl blad…

Förra veckan blev katastrof dålig träningsmässigt, länge sedan jag tränade så lite.. Fick väl ihop knappa 2 ½ timmar träning på hela veckan. Började ju med krasslighet i början av veckan och slutade med motivationssvacka under helgen, fick ju ont i ryggen på torsdag och det höll i sig även fredag. Var i och för sig och simmade lite lätt på fredag kväll och kände av det lite. Lördag så var det väl ok med ryggen kände bara lite vid något tillfälle. Söndag var bara motivationsbrist.. så det där med ny vecka nya tag förra veckan funkade inte riktigt…

Denna vecka vänder jag dock blad och började med en timme på trainern, seg känsla men det är bara att jobba bort den så är man väl snart på banan igen. Fram till mitten av januari/slutet av januari så såg träningsgraferna bra ut men sen dess har det vart platå eller till och med en liten negativ trend. Hur som helst en graf säger ju inte en graf allt förhoppningsvis 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.