TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-Serien – 16,8 km tempo vid Odensala

Ny omgång av SMACK-serien idag och ett nytt tempolopp, lite längre än förra veckan och lite bättre väder också. Uppehåll med en del sol och plusgrader om än lite blåsigt.

Fortsatt lite för kallt väder för min smak vilket gör att jag drar på mig en del kläder, lite för mycket idag – blev lite varmt bitvis. Dock var det rätt skönt att ha ordentligt med kläder när man rullade hem, även om det bara är drygt 4 km.

Dagens lopp då, ja var ju i alla fall snabbare än förra året runt 1 min & 15 sekunder snabbare så det var ju lite framsteg i vart fall 😉 Kan väl inte påstå att känslan var helt hundra procentig dock. Framförallt blev jag snabbt trött i axlar/armar av tempoställningen, kanske att gårdagens 2500 meter simning satt i. Men sen vet jag inte riktigt om jag trivs med sadeln som jag bytte till i slutet av förra säsongen. Känns som jag glider framåt hela tiden. Får nog kanske titta mer på det och justera lite inställningar, har ju haft funderingar på att sänka pinnarna/padsen en aning – byta ut 20mm spacers till 10mm istället.

Nåja ett bra träningspass hur som helst. Lite bilder & grafer för att avrunda det hela.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.