TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-serien Knivsta GP – Snurrade runt i ett industriområde

Idag var det dags för lite träning igen, bytte om till cykelkläder efter jobbet. Stoppade chippet i bakfickan och begav mig mot Knivsta, SMACK-serien kördes ju där ikväll med ett GP-lopp.

Tänkte att eventuellt kör jag, eventuellt tittar jag på ett tag och sen snurrar lite lugnt hemåt. Snurrade lite omvägar i Knivsta och fick knappa 2 mil innan jag rullade in på industriområdet. En del SMACKare som skulle köra så jag blev ju naturligtvis övertalad att köra. Tänkte även att är det något GP jag ska köra så er det detta – den är snäll i kurvorna. Även om jag tappar i dem ändå.

Tog ett varv på banan innan jag ställde mig i kön och fick ut en nummerlapp, på med chippet för tidtagning och sen var det inte lång tid kvar till start.

La mig sist i fältet, var inte helt sugen på att köra hårt idag, tänkte att fältet spricker upp ganska snabbt och kan köra om tills jag hittar  en lämplig klunga eller lucka att köra i själv.

Mycket riktigt blev det så fältet sprack upp och hängde med en lite mindre klunga i ca 20 minuter. Sedan bestämde jag mig för att känna efter vad ben/lungor/hjärta levererade idag och körde om klungan och låg i täten av den i ett varv innan jag släppte på tempot igen och lät dem passera för att åter ta rulle.

Tappade lite för stor lucka sedan till klungan i samband med att täten varvade oss och orkade inte riktigt kämpa ikapp, utan luckan växte sakta.

Hur som helst bra träning med en del igång drag och tryck uppför det lilla motlutet som fanns på banan – men någon GP-människa blir det inte av mig. Saknar tekniken och att våga ligga inbäddad i klungan.

Fick ett tips om kurvtagningen – Det är bara att lägga ned cykeln. Ja det låter så enkelt 😉

Passet finns här: http://tpks.ws/HuZf

 
Lånar en bild avTobias

 

 
Jag tog ju i lite i alla fall
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.