TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tryck på!

Bestämde mig imorse för att hänga med ett gäng från klubben som skulle köra en 7-mils runda i hyggligt tempo. För min del blev det dock lite mer än sju mil då jag har en cirka 1,5 mil till starten och sen samma sträcka hem igen. Så landade på ett distans pass på 10-mil.

Idag var det lite värme i luften och solenn tittade fram, ovanligt denna sommar 😉 Dock så klarade vi oss inte helt från regn idag heller då det kom en liten skur efter Gottröra.

Visst hade det redan varit lite fartökningar sedan Lindholmen men bitvis lite lugnare också men efter Gottröra och speciellt rondellen vid 77:an när vi svängde av mot Väsby igen och fick vind i ryggen så blev det konstant bra fart.

Efter Tobias långa förning fram till runt Skånela korsningen så rådde det lite tveksamheter framme i ledet, ingen som riktigt ville ta en förning verkade det som. Så vek av från ledet långt bak och tog mig upp till täten och tog den sista förningen till Väsby. Runt 5km dragjobb som slutade med en spurt uppför den lilla baken vid crossbanan.

Tyckte mig höra ropet ”Tryck på” bakifrån ledet, så det var bara att göra det 😉 Visserligen var det nedför men varför sakta in speciellt mycket i de små uppförsbackarna när det var så kort kvar 😉

Strax innan sista uppförsbacken gasar hela ledet som legat på rulle senaste 5 kilometrarna om inför spurten uppför backen. Bara att bita ihop och själv sätta lite mer fart efter dem 😉 Backen var dock någon meter för kort idag, hann väl köra förbi alla utom Joachim.

Kul avslutning på 7-milsrundan där man fick vrida ur ben, hjärta & lungor lite extra i slutet.

 
Sista 5km i täten och gjorde dragjobbet (effektsiffrorna inte helt pålitliga då de är pulsbaserade med hjälp av en PowerCal och ger mer en indikation än exakt värde).

 
Hela rundan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.