TKH

Bloggen om min träning

Träning

19 mil distans

Distanspass i lugnt tempo stod på schemat idag med klubben. En runda på runt 15 mil var utannonserad på Facebook.

Cyklade till Väsby i lugnt tempo för att hänga med den imorse, även om solen sken så var det lite små kyligt men det blev betydligt varmare med dagen.

Rundan gick via Skånela, Arlanda, Uppsala, Almunge, Edsbro och vidare mot en fikaspurt som jag drog igång strax innan drömkåken. En lång fika ute i solen vid Drömkåken för att fylla på lite energi efter 120km för min del.

Efter det bar det iväg hemåt, de flesta skulle ju tillbaka till Väsby deras rutt gick via Vallentuna. Tänkte att det skulle bli lite långt så vek av mot Rånäs men Jan.

Efter Rånas blev det till att cykla själv de sista milen, rätt gynnsamma vindar som tur var. Cyklade via Gottröra och Lunda till Arlanda. Hade ju kunnat cykla rätt igenom Arlanda men tog vägen bakom Halmsjön och så vidare mot Odensala för att till slut komma hem till Märsta igen.

15 mils rundan slutade på lite längre… 19 mil blev det för min del, kanske inte blev den kortaste vägen hem helt enkelt 😉

Nåja man ska inte klaga 19 mil i strålande solsken, sådana dagar får man ta vara på helt enkelt. Även om inte tempot var speciellt högt idag (pulsmässigt 98% av tiden i zon 1 & 2, efffektmässigt 82% av tiden i zon 1 & 2) så blev man ju lite trött mot slutet – tiden i sadeln och den strålande solen & värmen tog ut sin rätt. Sen var det ju även att sista 7 milen så bestod energipåfyllningen av enbart vatten, kanske inte finns så mycket energi i vatten 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.