TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, Trainer, Träning, Zwift

Inte många knop idag

Igår blev det ett distanspass på trainer, 1timme 45 minuter, och därefter bastu. Lugnt tempo på passet förutom vid några tillfällen när jag tog i lite mer i backarna på Richmond banan.

Idag däremot har det inte blivit många knop, började väl egentligen med att man somnade på soffan igår kväll framför tv:n. Kanske nån gång vid 21.30, lite glimtar från början av Bourne Identity hann jag se innan man somna. Vaknade till nån gång efter 23 och var lika bra att fortsätta sova 🙂

Allmänt trött imorse när man vaknade vid 8 tiden. Hade väl lite tankar på att åka skidor idag men kände mig fortsatt seg efter frukost så blev en slappar dag istället. Ibland behöver man vila också utan att göra något helt enkelt. Ny vecka imorgon och nya tag då.

2016-01-23_1726267

2016-01-23_17511811

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.