TKH

Bloggen om min träning

Simning, Träning

100 längder

Bassängen är 25 meter och idag simmade jag 100 längder, enligt matematiken så gav det 2500 meter på simkontot. Nu så räknade ju jag inte längderna själv utan jag överlät den uppgiften till min Garmin 920xt.

Idag så simmades inte alla längder i ett svep heller utan längsta svepet var nog runt 600 meter, däremellan en del vila.

Ett ganska lugnt pass, inget större flås i passet, ett distanspass helt enkelt för att träna kondition typ 😉

Behöver nog justera mina träningszoner när det gäller simning, eftersom trainingpeaks tycker att det var ett ganska hårt pass. 1 timme och 3 minuter gav nästan 93 TSS. 1 timme som ger 100 TSS är all-in, riktigt så all-in kändes inte passet idag.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.