TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Träning, Zwift

Veckan rullar på

Ny vecka och det har redan hunnit bli mitten av arbetsveckan, tiden går fort. Två träningspass har det hunnits med denna vecka. Båda passen där jag hängt med SZR ett tag… A/B-gruppen kör hårt, lite för hårt för min del just nu. Hänger på bra så länge tempot är under 4 watt/kg men när det skruvas upp över 4 watt/kg så är det bara en tidsfråga innan man droppar av gruppen. Vad gör det dock man kör så läge man orkar, det är ju bra träning, samt det är ju aldrig långt hem efteråt 😉

Så kort summering av denna vecka som sagt:

  • Måndag: SZR och träningspass i Zwift
  • Tisdag: Middag med jobbet
  • Onsdag: SZR och träningspass i Zwift

Imorgon väntar ett nytt pass i Zwift, lite lugnare tempo och fredag siktar jag på att simma. Helgens träning lämnar jag öppen än så länge.

Screenshot_2016-02-03-21-56-36

En av apparna jag använder varande imorse att jag borde träna lugnt idag men trotsade den 😉 Dels så har jag ju nyligen börjat använda den så den behöver lära känna mig först 😉

 

2016-02-03_1827350

2016-02-03_1840565

Graph

HRPower

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.