TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Träning, Zwift

5 min med tunga ben

Blev en vilodag igår, samt en sen kväll uppe. Eller iaf senare en vanligt, som vanligt så vaknade jag till tidigt men lyckades somna om. Fick ihop knappt 7 timmar sömn enligt min sömn monitor och 79 poäng av 100.

20,5 i återhämtning sa mätningen också så det var ju bra, men man känner ju av lite att knappa 7 timmar var lite kortare än vanligt.

Körde ett träningspass i Zwift på eftermiddagen och benen och kroppen kändes rätt tunga. Så bestämde mig för att mestadels köra på lätta växlar och lätt motstånd, bara trampa runt benen lite helt enkelt.

Körde dock en 5 minuters intervall där jag tog i ordentligt också. 359 watt i snitt under de 5 minuterna. Lite tryck fanns det i benen i alla fall, en liten förbättring mot tidigare 5 minuters snitt 🙂

5min

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.