TKH

Bloggen om min träning

Cykel, SMACK, Träning

95 km med sub8-gruppen

Har ingen plan själv att köra Vätternrundan i år men man kan ju passa på att träna med dem som ska i alla fall.

Strålande väder idag om inte annat, känslan var dock inte lika strålande. Tog en sväng förbi vildmarksmässan & båtmässan igår efter jobbet och kikade runt lite. Kom hem och slog mig ned i soffan och blev hur trött som helst, höll nog redan på att somna strax efter 20. Gick och la mig strax efter 21… Vaknade till vid 3 tiden och kände mig pigg men de var lite väl tidigt att gå upp då, lyckades somna om och vaknade sedan vid 7 tiden på morgonen.

Frukost och lite slappande innan jag tog mig ut med crossen strax innan 10 och cyklade iväg. Möte sub8-gruppen borta vid Almungevägen och hakade på.

Bitvis bra känsla, bitvis sämre känsla i kroppen. Pulsen var nog fortsatt högre än vad den brukar vara på liknande rundor. Helt enkelt inte helt återställd än, nånting som inte riktigt vill släppa taget…

95 km senare var man i alla fall hemma för en varm dusch och varm mat – välbehövligt. Känns i kroppen (mer än vanligt) att man varit ute och cyklat. Dels så har jag ju varit dålig på långa pass sedan i höstas så en del är lite protester från nacke/axlar.

DSC00172

DSC00174

DSC00177

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.