TKH

Bloggen om min träning

Cykel, SMACK, Träning

14 mil racer-premiär :)

Med tanke på hur det har känts de senaste dagarna hade jag inga större förhoppningar på dagens cykling.

  • I går lyckades jag somna på soffan efter att ha ätit frukost
  • Lyckades även att somna på soffan på kvällen med nån film på duken, slutet av Ice Age 2 som gick på TV6, med anda ord innan 21
  • Imorse blev jag svettig av att pumpa luft i däcken på racern och av att klä på mig cykelkläderna

Känslan var väl inte jätte bra heller när jag rullade mor Väsby för att möta upp sub8-gruppen som skulle ut och träna, men cykeln rullade lätt i alla fall. Alltid något!

1 ½ timme efter att jag hade lämnat hemifrån kändes det inte bra, lite värk här och där i kroppen. Ovan och slö kropp som inte tränat ordentligt på sistone 😉

Men strax därefter började det faktiskt lätta och kännas bättre, samt efter att rondellen vid 77:an passerats höjdes tempot fram till Almunge – 12,5km med snitt på drygt 39km/h. Medvinden hjälpte väl till en del men kändes bra faktiskt.

Visst började kroppen kännas lite sliten mot slutet av passet, ovana då jag knappt kört några längre pass under vintern. Sista milen som jag körde ensam var rätt trög men gick bra i lugnt tempo.

Nu återstår att se hur kroppen återhämtar sig från ett lite längre pass. Ett pass som för egen del kördes utan fika, en energibar fick stå för energin denna gång.

DSC00183

DSC00184

DSC00185

 

  1. Profilbild

    Tobias

    Riktigt bra kört idag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.