TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Träning

En bit tårta i Petra

Sjätte dagen med cykling på Mallorca, strålande sol varje dag om en del blåst. Startade lite tidigare idag än vanligt, runt 8.45, valde en slumpmässigstad på listan i Garmin som låg ett par mil sydväst om Alcudia och lätt Garmin guida mig ut på landsbygden. Efter en cirka två mil log jag av navigeringen och började cykla efter känsla, svängde av där det såg ut att vara små trevliga vägar.

Målet var att ta sig söder ut för att få lite distans, eget lugnt tempo eftersom jag var själv idag, Tog en 6-7 mil idag innan kroppen började vakna till liv.

Efter 9,5 mil blev det ett snabbt stopp för en glass och cola längs med vägen, svalka sig lite i skuggan ett par minuter innan det var dags att fortsätta trampa.

Återigen följde bara vägarna och tog sikte på lite städer som var bekanta och efter ett tag kom skylten som pekade mot Petra. Kollade distansen på cykeldatorn och kändes som det skulle bli lagom att vika av där och börja färden tillbaka mot hotellet.

Dock först ett stopp i Petra för en bit jordgubbstårta och en cola, lite energipåfyllning för de sista 4 milen tillbaka. 18,5 mil slutade rundan på och knappa 7 timmar i lugnt tempo.

6 dagars cykling och runt 93 mil, imorgon ska det rundas av med en sjunde cykeldag och en lite kortare runda.

DSC00316

DSC00317

DSC00318

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

map

  1. Profilbild

    Den tårtan känner man igen. Vilken mastig tur, grymt! Längtar 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.