TKH

Bloggen om min träning

Cykel, SMACK, Träning

Midsommartradition

2014 startade en tradition för min del att bege sig ut och cykla på midsommarafton, slängde då ut en fråga på Facebook om det var någon som ville skippa sill och nubbe och träna istället. Lagtempointervaller blev det på morgonen och avhängd blev man…

http://tkh.nu/2014/06/20/tuff-traning-istallet-for-sill-nubbe
http://tkh.nu/2014/06/21/stilstudie-i-hur-man-blir-avhangd

Midsommarafton 2015 var det dags igen, denna gång i form av 5-kamp mot vinden. En slinga på lie drygt 5 mil kördes med lite tryck i pedalerna.

Midsommartradition – ”5-kamp”

Så i år för att hålla traditionen vid liv begav vi oss ut på vägarna igen. Årets upplaga med en trevlig runda i lite lugnare tempo, ett snitt på runt 35 km/h bestämdes vid start. Under de cirka 7 milen som jag körde med i gruppen så höll vi det snittet bra. Totalt fick jag ihop en 10 mil cykling – ännu ett bra pass in på kontot. Jämnt och fint tempo under rundan, passade på att ta en liten pulshöjare vid ett kort Strava segment men blev inga personliga rekord där. 1 sekund ifrån mitt personbästa som är 15 sekunder, drog nog igång lite för hårt innan segmentet och tappade fart mot slutet.

DSC00486

DSC00488

DSC00490

DSC00492

Peak

Strava

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.