TKH

Bloggen om min träning

Cykel, SMACK, Träning

En sån där fikarunda

Har ju inte blivit så frekvent bloggande på sistone, samt kanske inte lika frekvent tränande heller som tidigare år. Har nog tränat färre pass i år (utan att kollat på det) än tidigare år men samtidigt har nog en del av årets pass varit betydligt hårdare än tidigare också.

Veckans träning har bestått av en förkortad grilltisdag, vi var inte å många och jag bestämde mig för att vika av lite tidigare för att inte komma hem så sent från träning. Ett bra pass dock.

I torsdags var jag ute på ett kort pass med tempohojen, rullade lugnt utan att ta i speciellt mycket. Mest bara påminna kroppen om tempoställning.

Fredag och lördag blev vilodagar från träning, kollade på sport istället – fotboll & tour de france.

Idag var det dock dags för att cykla lite själv också. En sån där fikarunda till Rimbo. Rullade lugnt, lite för lugnt, till Väsby för att möta upp de andra från klubben. Rullade som sagt lite för lugnt eftersom jag var där 9, som tur var de inte på hugget att rulla iväg då 😉

Cirka 35km/h var tanken. Blev väl lite snabbare på vägen till Rimbo, som gick via Arlanda & Rånäs. Drygt 37 km/h var snittet från Väsby till Rimbo, och lite drygt 66km.

En fika på Prins Henry’s som ordnat lie Mallorca känsla med cykelställ utanför och innegården med lite små palmer.

Hemmåt med lite mer motvind, ja det blåste en hel del idag, så blev det lite lugnare även om det gick undan på sina ställen. I en vänsterkurva så ville min cykel gå rakt fram, en hel del grus i kurvan, först när farten hade saktas ned så ville cykeln svänga 😉 Det är något med mig och vänsterkurvor det vill sig inte alltid…

DSC00511

DSC00512

DSC00515

DSC00518

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.