TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, Simning

Höll mig flytande – 1500 meter bröstsim

Länge sen jag simmade senast, hade ju tänkt simma en del under vinter/vår men det kom av sig lite. Senast ja simmade var nog i oktober förra året, innan jag började med att renovera vardagsrum som  i sin tur ledde någon form av inflammation i axeln och en arm som knappt gick att röra under ett par dagar.

Idag behövde jag återigen lite variation i träningen och valet föll på simning, kändes lite trögt att simma man tappar ju snabbt när man har uppehåll. Gick väl hyggligt i alla fall att simma 1500 meter (på ett ungefär, kan hända att klockan visade någon längd fel), även om det tog tid. Ser så här i efterhand att jag inte fick med någon puls heller trots pulsbandet för simning var med 🙁 Höll mig i alla fall flytande som sagt utan att behöva använda en boj eller något sådant 😉

I och med att jag höll mig flytande kanske det vore på tiden att prova våtdräkten igen i sommar, flyta runt bland näckrosor och ”sola” 😉

Det har ju blivit lite annan träning under veckan också:

  • Måndag: Vilodag och en spontan promenad med trevligt sällskap
  • Tisdag: Odensala tempobana på racer i ett blåsigt väder med en energitom kropp
  • Onsdag: Ute med tempohojen och kände väl mig inte helt pigg på cykling under passet
  • Torsdag: Latmasken slog till och spenderade kvällen med ett par serieavsnitt
  • Fredag: 1500 meter simning

Imorgon dock blir det cykling igen, distanspass på klubbens träning. Med andra ord inte ute och cyklar runt en sjö som man var för två år sen och sub9 runt Vättern. Förra året stod jag ju över även om det under VR dagarna fanns ett litet sug att köra, likaså detta år står jag över. Kommer väl köra igen vid nåt tillfälle igen men när får väl tiden utvisa.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.