TKH

Bloggen om min träning

Cykel, MTB

Hittade spår av ett cykellopp

Semestern har nått halvtid – 2 veckor har passerat och 2 veckor återstår. Än så länge har det varit en trevlig semester med en hel del aktiviteter – totalt kopplat bort jobb (även om jag kikat mailen men bara för att se att inget brinnande finns där).

Förmiddagen i Hälsingland var riktigt grå mulen men det klarnade till under eftermiddagen så pass att det blev ett nytt försök att sola lite – vila är ju bra. Känner ju mig lite sliten i alla fall efter all träning. Samt efter solandet blev det ju ett dopp också, 18 grader visade mätaren på vid ytan.

Vattnet kändes betydligt kallare än här om dagen, kanske för att jag solade en del innan. Kanske för att jag förra gången simmade en halvtimme med våtdräkt innan doppet.

Helt utan träning har det ju inte heller varit idag, 2h 15min MTB blev det idag. Grusvägsrally, eller ja så mycket rally kanske det inte var över det hela. Ganska lugnt faktiskt. Hittade även lite spår efter ett cykellopp under rundan – ett MTB lopp ute på grusvägarna i skogen.

Det var den söndagen, hann ju laga lite middag också för den delen – äta måste man ju. Det blev vildsvinskorv (tack Tomi för dessa), sötpotatis med tomat och paprika till det.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.