TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, Löpning, SMACK, Träning

Hungrig, hungrig, fortfarande hungrig…

Känner mig riktig hungrig så här på kvällskvisten, känns inte som jag gjort annat än ätit idag 😉

Eller jo det har jag faktiskt… Jag var ju visst ute och cyklade runt 12 mil under förmiddagen med bitvis riktigt god fart och sedan var jag ju ute och sprang 23 km på efter middagen.. Kan ju ha något md saken att göra, haha.

Igår så var det vilodag på riktigt, ingen träning alls på hela dagen (jag lovar).

Jobb hemifrån och driva en del Skypemöten, sedan på kvällen var jag och lyssnade på en intressant föreläsning om löpteknik och det moderna samhällets inverkan på vår hållning och fötter med bland annat stolen och skor. Fick insikt i hur lite man kan om löpning. På tal om löpning, kanske kommer ett litet nytt inlägg om löpning imorgon och lite fler utmaningar 🙂 En liten cliffhanger 😉

Hur som helst så var det klubbträning idag och tog tag i en mörkröd grupp lite spontant, som kanske blev lite mer åt svart grupp i slut ändan. Starka och dragvilliga åkare i gruppen idag. Under de drygt 9 milen som jag åkte med gruppen var väl snittet runt 34 km/h. Fick totalt ihop nästan 12 mil.

Hem äta och vila en liten stund. Sedan ut för att springa ett distanspass. Stockholm halvmarathon är ju två veckor bort, så behöver lite distans. Slutade med 23km idag i 4:58 tempo och därmed halvmarathon distans under 1h 45min på träning med cykling i benen… Vad ska man sikta på egentligen på halvmaran?

After Run kanske på Café Opera som utlovas för löpare och hejarklack, det är nog ett bra mål! En burgare och öl efter loppet! Tiden blir vad den blir 😉

Ska väl ta och äta lite till, en pizza i ugnen som väntar… Typ sjätte måltiden för dagen och lite smått där emellan… Men behöver nog det…

Imorgon väntar mer cykling – 12 mil SMACK-rundan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.