TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Löpning

Det finns 10 typer av människor de som förstår och de som inte förstår – ”fler galenskaper på G”

Okej, 2018 får verkligen bli utmaningarnas år. Lämna komfortzonen och uppleva nya saker. Ett Marathon i Italien är ju tanken att bli en av sakerna.

Några fler saker är inbokat nu… Kommer säkert att få höra två olika saker:

  • En del kommer tycka att det är rena galenskaper jag sysslar med och inte förstå
  • Andra kommer tycka att det är spännande och utmanande samt supporta & pusha en
  • Sen kanske det finns en gråzon också som tycker både och, allt är ju inte helt binärt här i livet med endast två värden noll eller ett, alternativt på eller av

Så vad är det för tokigheter jag har hittat på nu då? Ja en del av det har ju varit på tapeten redan – fler löputmaningar.

  • Salomon 27k har jag ju sedan tidigare sagt att jag ska boka mig in på. 27km löpning i terräng i fjällen i Åre – skall bokas så fort jag är tillbaka från SMACK-rundan idag!
  • För att hålla igång intresset för löpning så hamnar en av tokigheterna under 2017 – Night Trail Run. I slutet av oktober, närmare bestämt 28/10 tänkte jag springa 10 km i mörker med pannlampa på Järvafältet! – bokat
  • A second chance… Stockholm Marathon går ju i början av juni, om man får värmeslag i Milano eller om man bara vill försöka få en lite bättre tid på ett marathon. Eller bara bjuda på sig själv, låta alla här på hemmaplan få chansen att se mig springa ett Marathon. Well, jag har en startplats…
  • Premiär milen 2018 flög bara in av farten i samma bokning som Stockholm Marathon.
  • Löpäventyren 2018 avrundas med ett Marathon i Sälenfjällen – startplats bokad.

Jag tänker inte glömma bort cyklingen för den delen. Efter Marathon i Milano planerar jag att åka till Mallis och vila upp mig genom att cykla 😉 Så gott som bokat att jag åker till Mallis dagen efter att jag kommer hem från Milano.

Det kommer säkert fler tokigheter… 2018 – att våga utmana sig själv och uppleva nya saker 🙂

Har ju inte börjat titta så mycket på utmaningar/upplevelser för cykling än 😉 Eller någon form av multisport.

och nej jag har egentligen ingen aning om vad jag gett mig in på med avseende de längre löploppen – tänker på de vanliga marathonloppen och fjällmarathon….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.