TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Träning

Sammanfattning vecka 49

Veckan och helgen bara försvann och det där med att inleda veckan lugnare gick ju åt skogen. Började ju veckan med att känna mig som en gammal urvriden disktrasa efter passet i måndags. något positivt är att jag faktiskt har tagit två vilodagar denna vecka, trots det har det blivit 9 pass under veckan cirka 8 timmar 30 min träning.

  • Måndag: Trainer och gruppcykling – SZR Joyride A
  • Tisdag: Vaknar som en gammal urvriden disktrasa och känner mig ungefär så hela dagen. Välbehövlig vilodag och ungefär noll knop efter jobbet, soffläge framför serier hela kvällen.
  • Onsdag: 10 km löpning med rätt tunga ben på lunchen, 2400 meter simning på kvällen.
  • Torsdag: 45 minuter trainer på lunchen, 50 minuter trainer på kvällen följt av 13 km jogging
  • Fredag: 10 km löpning på lunchen och 1400 meter simning på kvällen, en ganska tom blick misstänker jag när jag gick hem från simningen = trött
  • Lördag: Jag vet inte riktigt vad jag hade tänkt mig, kanske träna men vaknade rätt trött och kommer plötsligt på tanken att börja renovera ett rum (hade i och för sig tänkt göra det förr eller senare). Har lite i bakhuvudet att träna vid något tillfälle under dagen men lite klok kan jag vara ibland så tar en vilodag från träningen.
  • Söndag: 13 km jogging på kvällen för att avrunda veckans träning och få lite frisk luft.

Det var den veckan, nya tag nästa igen.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén