TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Träning

Upgrade time #4 – #thing

Dags att publicera detta inlägg då men med en liten update, det blir inte så mycket en cliffhanger. Nedan inlägg skrev jag faktiskt redan i slutet av oktober förra året. Dock blev den aldrig publicerad då jag lyckades hejda mig själv 😉 Men ja det var bara temporärt, nu har det blivit dags att uppdatera i och med att beställningen är lagd. Det blir en ny cross. Har funderat på det under en längre tid till och från, nu slog jag till. Tänkte att jag skulle skära ned lite på antalet cyklar och byta ut min gamla racer och nuvarande cross mot en fin cross istället. Sen om det verkligen blir att byta ut båda mot en eller bara byta cross mot en ny cross återstår att se 😉 Hur som helst en Cube Cross Race i kolfiber, med skivbromsar och elektriska växlar blev det i alla fall 🙂


#thing är träningsrelaterad så hjärtat lär vara glad ett bra tag framöver eller rättare sagt den kommer få jobba även framöver 🙂

Cliffhanger ett tag till 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.