TKH

Bloggen om min träning

Träning

En månad kvar – nu ska väl allt vara klart :)

Ja det är exakt en månad kvar till 8/4 då det är dags att springa Milano Marathon, mitt första Marathon.

Allt det praktiska ska vara klart nu. Hälsointyget som jag skickade in är godkänt av arrangören, resa och boende är ju bokat sedan tidigare. Nu gäller det bara att hålla sig frisk och skadefri den sista månaden också.

Träningen går väl helt okej, det kanske inte är helt optimala förhållanden att springa utomhus med snö och kyla men det går. Vädret har ju de senaste dagarna blivit mildare men nya snöskurar idag.

Hade ju varit trevligt med liknande vår som för ett par år sedan 2014, då kunde man köra racer premiär 8/3. Det hade varit fint med en så mild vår i år också när man har som målsättning att vara ute och springa en hel del. Men har ju lyckats få till bra med träning i alla fall.

Igår var jag iväg till simhallen för att återuppta simning, blev ju ett uppehåll under förra veckan, jisses vad man tappar snabbt i simning. Kändes som att simma i sirap igen.

Idag blev det ett brickpass med 40 minuter trainer följt av 35 min löpning. Passade på att springa förbi posten och hämta ut ett nytt körkort och ett packet med klingor, kedja och ett litet axel-kitt till min Wahoo Kickr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.