TKH

Bloggen om min träning

Allmänt

Milano

Då var det dags att snart avsluta en resa som började för runt 240 dagar sedan, Milano Marathon. På söndag är det dag, tog mig ned till Milano idag, bara det var ju en liten resa.

Allt började ju bra, var ute i god tid på Arlanda och checkar in allt bagage, knallar vidare genom säkerhetskontrollen och till SAS Loungen och sätter mig i lugn och ro och äter frukost igen.

Går iväg till gaten när det närmare sig dags för boarding, skymtar ett av mina bagage (min cykelväska) på en av vagnarna där nere. Boarding och vi stiger på planet, planet rullar iväg, och rullar vidare på marken, och vidare på marken, sen kommer meddelande från kaptenen att vi är på väg tillbaka till gaten. Indikation på fel i ena motorn på planet…

Lyckligtvis så löste det sig smidigt i och med att det fanns ett annat plan som vi kunde byta till, 1 ½ timme sent iväg men sen gick resan fint.

Framme i Milano vart det incheckning på hotellet för att sedan ge sig ut på en promenad för att hämta ut nummerlappen.  Ett par timmar ute i solsken och väder för kortärmat känns rätt skönt jämfört mot nollgradigt och snöslask som man lämnade hemma imorse.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén