TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Träning

Sammanfattning vecka 15

Bloggen har fått vila medan Mallis resan till förmån för cykling och att vara social. Knappa 2  veckor på Mallis är över för denna gång, landade på Arlanda i eftermiddags. Två fantastiska veckor med mycket bra cykling och många skratt. Det här året har jag inte jagat milen så som förr om åren men sammanlagt blev det nog strax över 100 mil under vistelsen, en distans som man tidigare år kört under 7-8 dagar… Näe det här var nog första gången på Mallis med lite mer semesterkänsla också.

Veckans träning:

  • Måndag: Vilodag och resdag – från Milano till Palma. Lite stela lår men känner mig oväntat pigg efter maran.

  • Tisdag: Strax över 9 mil cykling med lite berg – Soller, Deja, Valdemossa. Snabbt byte till löparskor efter cyklingen och inser snabbt att kroppen är trött – känns i baksida av låret och löpning känns inte motiverande just då, 5km skrapades det ihop.

  • Onsdag: Strax över 13 mil cykel till bland annat Port Andratx och Andratx och sedan lite cykling över berg på vägen tillbaka.

  • Torsdag: Distansrunda på en bit över 11 mil till Felanitx.

  • Fredag: Regnig förmiddag, 9 mils runda till Petra och en fika där på eftermiddagen.

  • Lördag: Vilodag

  • Söndag: En fin tur till Porto Cristo, 144 km. Sol och värme lagom till lunchen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.