TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Löpning

Stockholm Marathon – osäker om jag startar

I höstas när jag anmälde mig till Milano Marathon, kom jag att tänka på att det är ett tillfälle. Mycket som behöver stämma under detta tillfälle. Med tanke på att det var striktare regler för att starta, att man kunde vara sjuk, ha en dålig dag, med mera så tog jag också och anmälde mig till Stockholm Marathon – ett reservtillfälle.

Nu gick det ju bra i Milano, en riktigt bra dag för ett marathon. På lördag är det dags för reservtillfället – Stockholm Marathon. Förutsättningar för denna är betydligt sämre än Milano, har haft en segdragen hosta/förkylning som inte vill släppa riktigt. Därmed är jag högst osäker och tveksam till start på lördag.

Torsdag och jag går fortfarande runt och hostar till ibland, trots att jag vilat från all form av träning under den här veckan. Samt vilade även ett par dagar under förra veckan.

Vädret ser ut att bli riktigt varmt på lördag, så om jag startar så kommer det vara med målsättningen att ta mig runt banan, inte att prestera någon viss tid. Nummerlappen har jag i alla fall hämtat ut, tar väl ett beslut på fredag eller lördag morgon om jag springer eller ej.

Har ju även varit rätt tyst här på bloggen ett tag, har helt enkelt haft annan prioritering 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.