TKH

Bloggen om min träning

Cykel

Snart dags att trampa runt en sjö igen

Två gånger tidigare har jag trampat runt sjön – 2012 och 2015. Snart är det dags att ta varvet runt Vättern igen. 2012 körde jag själv, 2015 körde jag med SMACKs SUB9-grupp och i år blir det en SUB8.30 grupp bestående av SMACK och Vallentuna CK.

På lördag är det dags för start klockan 13:12 på dagen, startnummer 28466 för den som vill följa eller bara att söka mitt namn på Vätternrundans resultat-sida 🙂

Vi är strax över 30 personer i gruppen som ska köra ungeför lika många från SMACK som Vallentuna CK, ett par gemensamma träningar har det blivi och på den seanste jag var med fungerade samarbetet riktigt bra.

Kapacitet finns helt klart i klungan att köra på under 8h 30min eller snabbare. Men som alltid 30 mil är långt och klart att det kommer finnas jobbiga partier längs med vägen oavsett hur förberedd man är. Men just nu känns det bra inför loppet i alla fall.

Dyker förhoppningsvis upp n Garmin Livetrack på facebook också på lördag om tekniken funkar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.