TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Träning

Sammanfattning vecka 26 – Det närmar sig ett lopp igen

En vecka med en bra balans av träning och avkoppling, 9 ½ timmar med träning under veckan och en mysig helg med mycket avkoppling.

Kroppen har fått vänja sig lite vid tempohojen under veckan inför Ironman 70.3, har ju faktiskt funkat hyffsat att sitta och cykla på den. Speciellt i måndags när jag nästan körde Ironman 70.3 sträckan med den. Var de första passen med den utomhus för i år, dock kört en del pass på trainer inomhus. Har ju inga större ambitioner med Ironman 70.3 mer än att testa på, ha kul och försöka genomföra loppet.

Lite välbehövlig styrketräning har det blivit under veckan också i och med ett Transformer-pass på SATS, samt lite löpning för att underhålla löpbenen. Även om jag fortsatt har motivationsbrist för löpningen sedan Milano Marathon.

Helgen har till stor del handlat om att koppla av, med undantag för ett cykelpass på lördag förmiddag. En mysig fredag med tända ljus, följt av en liten mini weekend på lördag med en övernattning på Furusunds värdshus med bubbelpool/bastu, trerätters middag, trubadur. Avrundades med en avkopplande söndag.

Veckans träning:

  • Måndag: 85 km med tempohoj
  • Tisdag: Transformer-pass på SATS
  • Onsdag: 37 km med racer på morgonen, 65 km med tempohoj på eftermiddagen
  • Torsdag: 5 km löpning
  • Fredag: Vilodag
  • Lördag: 73 km med racer
  • Söndag: Vilodag


Trötta ben var inget att le åt…Mycket mer glädje under cyklingen dagen innan 🙂


En slapp söndag eftermiddag efter en mysig mini weekend på Furusunds värdshus


Ja snart är det väl dags att visa upp triathlonlicensen, halvdistans Ironman i Jönköping väntar söndag 8/7. 1,9 km simning, 9 mil cykling och ett halv marathon som avslutning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.